Tag Archive: Мурат Далкилиќ зборуваше за тоа дали Керем Бурсин е причината за раскинот меѓу него и Ханде

Мурат Далкилиќ зборуваше за тоа дали Керем Бурсин е причината за раскинот меѓу него и Ханде

Раскинувањето на Мурат Далкилиќ и Ханде Ерчел е сè уште жешка тема во турските медиуми. Мурат се обиде на секој начин да се помири со актерката, но таа едноставно не го сакаше тоа. За неа, таа приказна е завршена и…
Read more