Tag Archive: Мурат Боз за неговиот лубовен живот

Мурат Боз за неговиот лубовен живот

Актерот и пејачот Мурат Боз моментно е на годишен одмор во Чесме. Во своето последно интервју за турските медиуми, тој се осврна на неговиот приватен живот, меѓу другите теми. Тој зборуваше за неговиот лубовен статус и рече дека во моментот…
Read more