Tag Archive: Мојот Син

Во петок на Сител, беше последната епизода на Мојот Син кој имаше хорор завршеток.

Што се случи со главниот пар ? Појраз беше човекот во кој се соединија љубовта и омразата, доброто и злото, чесноста и криминалот. Човек кој го допре самото дно на животот, но љубовта кон синчето и љубената Ајшеѓул секогаш го…
Read more

Мојот Син 204 епизода – Крај на Серијата

Videoto e Podole What Is Forex? The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices….
Read more