Tag Archive: Мојот дом (Doğduğun Ev Kaderindir)- нова турска серија на нашата страна!

Мојот дом (Doğduğun Ev Kaderindir)- нова турска серија на нашата страна!

Зејнеб е девојка која има два домови и две мајки. Една од нив е нејзината вистинска мајка и Зејнеб не знае која е вистинската мајка. Зејнеб живее во два различни света во две различни куќи. Таа не знае каков е…
Read more