Tag Archive: Момчето на Ипек од „Истанбулската невеста“ е еден од најзгодните турски актери кој го гледавте во „Парампарче“ (фото)

Момчето на Ипек од „Истанбулската невеста“ е еден од најзгодните турски актери кој го гледавте во „Парампарче“ (фото)

Иако во серијата „Истанбулската невеста“ го игра ликот на лошата Ипек, која на многумина им го загорчува животот, турската актерка Дилара Аксујек приватно води сосема поинаков живот и вели дека приватно никогаш не би живеела како Ипек. Кога е љубовта…
Read more