Tag Archive: Можам

Можам, да се шетам на улица во пижами и без шминка

Таа имаше 23 години кога нејзиниот живот се претвори во бајка од “Илјада и една ноќ”. Прекрасна Шехерезада ги отвори сите врати, донесе слава, успех, признание, животна љубов со актерот и колега Халит Ергенч … стана една од најпопуларните турски…
Read more