Tag Archive: Модел – Керем Бурсин

Модел – Керем Бурсин, фотограф – Ханде Ерчел (ФОТО)

Ханде и Керем се доста активни на Инстаграм, а токму на него се појави нова слика која привлече внимание. По повод вчерашниот „Ден на планетата Земја“, Керем Бурсин објави навистина одлична фотографија. Таа објава наскоро ја пофали Ханде, а Керем…
Read more