Tag Archive: Многу лубопитност на Онур Туна зад камерата на сетот на Чудесен доктор!

Многу лубопитност на Онур Туна зад камерата на сетот на Чудесен доктор!

Актерот Онур Туна, кој достигна огромна навивачка база со ликот на Алихан во серијалот „Забрането јаболко“, подоцна, тој успеа да украде срца со ликот Ферман што го играше во Чудо доктор. Онур Туна, кој е добар пар со Танер Олмез,…
Read more