Tag Archive: Мислевте дека ”Хазал” е само актерка? Оваа е нејзината друга професија

Мислевте дека ”Хазал” е само актерка? Оваа е нејзината друга професија

Алина Боз е едно од најпознатите лица во Турција. На многу млада возраст таа успеа да ги зграпчи врвовите на кариерата.” Хазал” е улогата што најмногу ја популаризира во серијата “Парампарче”. Покрај актерството, Алина е добра музичарка познат по својот…
Read more