Tag Archive: Мислевте дека е преубава

Мислевте дека е преубава, само погледнете како изгледа “Зејнеп” без шминка

Џансу Дере е една од најталентираните турски актерки и една од најценетите и најубавите актерки. Актерката има многу клучни улоги и е активна во текот на целата кариера во турската филмска кинематографија . Џансу го познавате како прекрасна, но без…
Read more