Tag Archive: Мине Тугај го смени изгледот!

Мине Тугај го смени изгледот!

Турската актерка Мине Тугај реши да го смени изгледот по завршувањето на серијата „Залим Истанбул“. Од црвена коса, таа ги сврте на светло кафеава. 41-годишната актерка со години ја имаше косата обоена во црвени тонови. Актерката ја објави својата нова…
Read more