Tag Archive: Милион за серијата Моите браќа!

Милион за серијата Моите браќа!

Бројот на луѓе кои го следат официјалниот канал на оваа турска серија на таа платформа е еден милион луѓе! Поточно, тој број сега е веќе поголем од неколку десетици илјади луѓе. Бројот на прегледи на видеата на тој канал е…
Read more