Tag Archive: Мехмет О. Долунај реагира на најновите вести за неговата врска со Бахар!

Мехмет О. Долунај реагира на најновите вести за неговата врска со Бахар!

Како што веќе знаете, објавени се неколку фотографии од двајцата актери од серијалот „Залим Истанбул“, Мехмет Озан Долунај и Бахар Шахин. На една фотографија се гледа како се бакнуваат во еден бар. Фотографиите предизвикаа возбуда на турските портали, дека меѓу…
Read more