Tag Archive: Месут Озил и Амине Гулсе ја реновирале вилата во Чешме што чинеше 10 милиони TL

Месут Озил и Амине Гулсе ја реновирале вилата во Чешме што чинеше 10 милиони TL

Звездата на Арсенал, Месут Озил, со сопругата Амина Гулсе и ќерката од 4,5 месеци неодамна дојде во Турција. Двојката останува во својата вила со базен, која ја реновирале за 10 милиони TL во Чешме. Месут Озил го „оживува“ местото и…
Read more