Tag Archive: Мерт Фират се враќа во ТВ сериите!

Мерт Фират се враќа во ТВ сериите!

Познатиот глумец Мерт Фрат учествуваше во серијалот „Мало убиство“, кое требаше да направи рано финале на почетокот на 3-та сезона во 2018 година, со ликот на Серхан. Тој, кој е далеку од екранот веќе 1,5 години, се подготвува повторно да…
Read more