Tag Archive: Мерве Болугур раскина со момчето?

Мерве Болугур раскина со момчето?

Пред неполн месец, насловите на турските медиуми беа исполнети со фотографии од Мерва Болугур и нејзиното ново момче Бурак Даји. Двојката, наводно, се запознала преку социјалните мрежи и сите мислеле дека тоа е почеток на нова долга врска. Сепак, тоа…
Read more