Tag Archive: Мерве Болугур има ново момче (ФОТО)

Мерве Болугур има ново момче (ФОТО)

Турската актерка Мерве Болугур објави фотографија со своето ново момче на социјалните мрежи. Таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија во која бакнува маж на челото чиј идентитет досега не е откриен. На тој начин, јасно стави до знаење дека…
Read more