Tag Archive: Мелиса Донгел проговори за својот лубовен живот!

Мелиса Донгел проговори за својот лубовен живот!

Мелиса Донгел, која го игра ликот на Џерен во серијата Чукај на мојата врата, јавно проговори за својот лубовен живот. Потсетуваме, пред неколку дена се појави веста дека актерката е во врска со Екин Коч. Тоа не е точно, сепак….
Read more