Tag Archive: Мелиса Асли Памук има нова улога

Мелиса Асли Памук има нова улога

Мелиса ќе се појави како актер гостин, па најверојатно нема да остане долго во овој проект. Останува да видиме кој лик ќе го игра Асли Памук во оваа турска серија. Последниот проект на кој учествуваше Мелиса Асли Памук беше серијата…
Read more