Tag Archive: Мелиса Асли Памук во врска со фудбалер?

Мелиса Асли Памук во врска со фудбалер?

Турските медиуми се повеќе пишуваат за наводната врска помеѓу актерката Мелиса Асли Памук и фудбалерот Огужан Озјакуп. Информацијата дојде од повеќе извори, но сè уште нема официјална потврда. Новинарите вчера го забележаа Огужан во областа Етилер и не се двоумеа…
Read more