Tag Archive: Мајк Тајсон доби понуда за кратка улога во еден турски проект

Мајк Тајсон доби понуда за кратка улога во еден турски проект

Продуцентите на новиот турски филм, кој треба да се снима, дојдоа до необична идеја. Идејата дека некои од славните се гости во филмот не е нова, но е дека поканата за турскиот филм ја доби американскиот боксер Тајсон. Продуцентите Бегум…
Read more