Tag Archive: Македонскиот актер Ертан Шабан и Дилара од „Парампарче“ добија ќерка

Македонскиот актер Ертан Шабан и Дилара од „Парампарче“ добија ќерка

Македонскиот актер со турско потекло, Ертан Шабан, и неговата сопруга, актерката Ербу Озкан, добија ќерка. Девојчето го добило името Биричик, што во превод од турски значи „Единствена“. Ертан долги години работи на филмски и телевизиски проекти во Турција, а пред…
Read more