Tag Archive: Лубомора на Умут Евирген или нешто друго

Лубомора на Умут Евирген или нешто друго

Славниот режисер се најде во центарот на вниманието на турските медиуми, откако неодамна започна нова лубовна врска. Негов нов избор е исто така актерка, младата Мелиса Сенолсун (23). Турскиот печат објави дека Мелиса Сенолсун вчера престанала да ги следи Метин…
Read more