Tag Archive: Лубовни бакнежи и допири во серијата Господин погрешен (ВИДЕО)

Лубовни бакнежи и допири во серијата Господин погрешен (ВИДЕО)

Омилената серија на Фокс ТВ, „Господин погрешен“, досега има емитувано 11 епизоди. Од првиот ден, лубителите на серијата обезбедуваат секаква поддршка на социјалните мрежи. Фановите беа малку олеснети од подобрувањето на рејтингот на серијата. Започнува зимската сезона, а ефикасни продукции…
Read more