Tag Archive: Лубовна поза на Озга Гурел и Серкан Чајоглу (ФОТО)

Лубовна поза на Озга Гурел и Серкан Чајоглу (ФОТО)

Многу се зборува за хармонијата на двојката Озга Гурел и Серкан Чајоглу. Во принцип, две познати имиња кои го живеат својот живот далеку од камерите, често доаѓаат до израз поради нивната неодамнешна серија. Последниот пост што дуото го објави на…
Read more