Tag Archive: Лубовна „бомба“ од серијата Горка земја!

Лубовна „бомба“ од серијата Горка земја!

Според многу новинари во Турција, имаме нов влубен пар. Веста ја пренесе и Бирсен Алтунтас. Лубовта на Фикрет и Мујган од серијата Горка земја беше пренесена во реалниот живот. Лубовта напишана во сценариото на оваа серија беше пренесена во реалноста,…
Read more