Tag Archive: Лубовната афера на главните актери е причина за заминувањето на актерката од серијата Заклетва ?!

Лубовната афера на главните актери е причина за заминувањето на актерката од серијата Заклетва ?!

Веста дека главната актерка ја напушти серијата „Заклетва“ беше вистинско изненадување за сите. Турските медиуми опширно се занимаваа со прашањето зошто Озге Јагиз донел таква улога, и дошла до изненадувачки откритија! Озге и главниот актер Гокберк Демирчи добија голема популарност…
Read more