Tag Archive: Лошата свекрва Есма Султан е сосема поинаква жена во приватноста (фото)

Лошата свекрва Есма Султан е сосема поинаква жена во приватноста (фото)

Турската актерка Ипек Билгин (63), која ја глуми лошата свекрва во серијата „Истанбулската невеста“, во интервју за магазинот „Глорија“ открива дека по сериозната театарска кариера, се посветила на сапуници и станала позната низ цела Европа. Да не беа костимите и…
Read more