Tag Archive: Кубилај Ака и Алина Боз заразени со коронавирус!

Кубилај Ака и Алина Боз заразени со коронавирус!

Снимањето на Ay Yapim’s серијата Love 102 е стопирано поради коронавирус. Неколку членови на екипата се пожалија на симптоми и беа преземени сите соодветни мерки. Според резултатите од тестовите, Кубилај Ака и Алина Боз се позитивни на коронавирус. И двајцата…
Read more