Tag Archive: Критичен период за Господин погрешен

Критичен период за Господин погрешен

Десеттата епизода од серијата Господин погрешен се емитуваше на 4 септември. Според рејтингот на серијата, нема големи шанси серијата да преживее во зимската сезона. Ова може да се случи како резултат на жртвување на неколку продукции затоа што Фокс ТВ…
Read more