Tag Archive: Критика на глумата на Туба Бујукустун

Критика на глумата на Туба Бујукустун

Светската Звезда Туба Бујукустун игра многу улоги многу години. Тоа е едно од најважните имиња кога станува збор за ширење турски серии во странство. Туба Бујукустун, која има милиони обожаватели, беше гостин актер во серијата наречена Menajerima Ara. Сина Кологлу,…
Read more