Tag Archive: Крвави сцени на Бурак Дениз во новата серија! (ФОТО)

Крвави сцени на Бурак Дениз во новата серија! (ФОТО)

Сликите објавени на социјалните медиуми од снимањето на ТВ серијата Yarim Kalan Asklar во подготовките за ТВ Блу, продолжуваат да привлекуваат внимание. Режисерот на серијата Умур Турагај објавува објавувања на своите следбеници од неговиот профил кои ги откриваат деталите за…
Read more