Tag Archive: Крај на серијата Мојот дом

Крај на серијата Мојот дом

Турска серија Мојот дом, произведен од OGM Pictures, е смел експеримент на продуцентот Онур Гувенатама. Книгата „Девојчето зад стаклото“ ја подели на две различни приказни и направи различни серии. На почетокот, проектот го привлече вниманието на гледачите. Впечатлив впечаток оставија…
Read more