Tag Archive: КРАЈ за серијата Bay Yanlis!

КРАЈ за серијата Bay Yanlis!

Дилемата веќе ја нема. ТВ Фокс даде официјална изјава. Серијата Господин погрешен стигна во финалето. Ова е вест што се очекуваше по малку понизок рејтинг и сега ја доби својата потврда. Mr. Wrong / Bay Yanlis е серија што започна…
Read more