Tag Archive: Крај за серијата Алев Алев пред да се испланира?!

Крај за серијата Алев Алев пред да се испланира?!

Според Бирсен Алтунтас, финалето на оваа серија ќе биде порано од најавеното. Првиот план беше серијата да има финале во епизодата 30. Сепак, во последните неколку епизоди, рејтингот на оваа серија падна, што доведува до крајот да биде порано. Официјално…
Read more