Tag Archive: Кој ќе ја игра негативецот во серијата Ариза?

Кој ќе ја игра негативецот во серијата Ариза?

Снимањето на новата турска серија наречена Ариза започнува за неколку дена. Веќе е познато кои се главните актери. Тие се Толга Сараташ и Ајча Ајшин Туран. Она што сè уште не е познато, т.е. она што го најдоа водечките луѓе…
Read more