Tag Archive: Кој е најдобриот партнер со кој работела Ханде Ерчел?

Кој е најдобриот партнер со кој работела Ханде Ерчел?

Пред три дена двајцата актери од серијата „Sen Çal Kapimi“, Ханде Ерчел и Керем Бурсин, беа во живо на Инстаграм. Керем го праша Ханде дека кој е најдобриот партнер со кој работела досега. Ханде не сакаше да даде име и…
Read more