Tag Archive: Која ќе биде новата партнерка на Киванч Татлитуг?

Која ќе биде новата партнерка на Киванч Татлитуг?

Останува мистерија за тоа која ќе биде новата партнерка на Киванч Татлитуг во новата серија. По долго време, Татлитуг ќе се врати на големиот екран. Познатиот актер ќе ја глуми главната улога во проектот под наслов “Collision”. Досега, три имиња…
Read more