Tag Archive: Конечно

Конечно, позната е новата серија на Бурак Озџевит!

Бурак Озџевит се враќа со ветувачки проект оваа сезона. Познатиот актер, наводно, го потврдил своето учество во серијата “Осман Гази”, серија чија тема ќе биде животот на Осман, првиот, основач на Отоманската империја. Оваа серија ќе биде прикажана на каналот…
Read more