Tag Archive: Компанијата Ay Yapin престана да снима серии поради короната!

Компанијата Ay Yapim престана да снима серии поради короната!

Според официјалното соопштение на синдикатот на филмски и телевизиски работници, што го потврди и Ај Јапим, откриени се 8 случаи на инфекција со коронавирус за време на рутинска проверка на сетот од серијата Лубов 102 на Нетфликс, што се спроведува…
Read more