Tag Archive: Колку се симпатични Халит Џан и неговата сестра… Еда Еџе со малиот Халит Чан и неговата сестра во сетот на Забрането јаболко (ФОТО)

Колку се симпатични Халит Џан и неговата сестра… Еда Еџе со малиот Халит Џан и неговата сестра во сетот на Забрането јаболко (ФОТО)

Пред камерата и зад сцената на серијата Забрането јаболко емитувана на Фокс ТВ, тоа е посебна приказна! Додека интригантното и изненадувачко сценарио на серијата ќе ги донесе оние пред екранот скоро секоја недела, но и новите изненадувања во 4-тата сезона…
Read more