Tag Archive: Кога ќе се сретнат Шевал Сем и Еда Еџе

Кога ќе се сретнат Шевал Сем и Еда Еџе, дали се однесуват како Ендер и Јилдиз?

Ако серијата Забрането јаболко е една од најпопуларните и забавни продукции на екранот, има две имиња што ја обезбедуваат популаритетот. Еда Еџе, која ги игра Јилдиз и Шевал Сем со ликот на Ендер … И покрај контрастите на овие два…
Read more