Tag Archive: Киванч Татлитуг има ново теренско возило (ФОТО)

Киванч Татлитуг има ново теренско возило (ФОТО)

Според таблоидот Takvim KivanC, Татлитуг одлучил да купи нов џип за 750 илјади турски лири. Автомобилот во кампот, кој повеќе личи на воен камион, е целосно автономен, а батеријата му се полни за време на возењето. Исто така, има соларни…
Read more