Tag Archive: Керем Бурсин откри што работел пред да глуми

Керем Бурсин откри што работел пред да стане актер

Во своето последно интервју, турскиот актер Керем Бурсин откри што правел пред да стане актер. Како што вели, сменил многу работни места. Извесно време работеше во теретана, каде беше задолжен за хигиена и чисти крпи. Потоа работел како возач, келнер,…
Read more