Tag Archive: Керем Бурсин на насловната страница на магазинот CQ (ФОТО)

Керем Бурсин на насловната страница на магазинот CQ (ФОТО)

Керем Бурсин се здоби со голема популарност во серијата Чукај на мојата врата. Тој одлично ја извршува улогата на Серкан Болат, и одлично се согласува со неговата колешка Ханда Ерчел. Иако требаше да отпатува за Америка, тој го спречи пандемијата,…
Read more