Tag Archive: Керем Бурсин личи на неговата сестра (ФОТО)

Керем Бурсин личи на неговата сестра (ФОТО)

Згодниот актер Керем Бурсин, чие име е вмешано во лубовни гласини со неговата партнерка Ханда Ерчел, има премногу обожаватели. Покрај успешната глума, Керем е ценет и за фитното тело и убавиот изглед. Тој самоуверено се искачува на врвот во својата…
Read more