Tag Archive: Керем Бурсин изгледа ФЕНОМЕНАЛНО во нова реклама за Under Armour (ВИДЕО)

Керем Бурсин изгледа ФЕНОМЕНАЛНО во нова реклама за Under Armour (ВИДЕО)

Турскиот актер Керем Бурсин е ликот на Under Armour. Under Armour се занимава со производство на спортска опрема, Керем поминува многу време на тренинзи, па не е изненадувачки што го избра раководителот на компанијата. Керем несомнено изгледа одлично, тој многу…
Read more