Tag Archive: Кенан Имирзалиоглу се враќа на ТВ екраните

Кенан Имирзалиоглу се враќа на ТВ екраните

Кенан Имирзалиоглу се враќа на ТВ екраните, но не со нова серија, туку со емисија што ја води. По кратка пауза, квизот „Кој сака да биде милионер“ ќе продолжи. На тој начин, фановите на Кенан повторно ќе го гледаат својот…
Read more