Tag Archive: Кенан Догулу: “Јас сум бремена момци!”

Кенан Догулу: “Јас сум бремена момци!”

Кенан Догулу беше виден како напушта приватна клиника во областа Нисантаси. кога новинарите го прашаа дали е добро и како се чувствува, пејачот весело се пошегува: „Јас сум бремена момци“. Пејачот одговори и на прашањето дали му се допаѓа новата…
Read more