Tag Archive: Кариерата на Серкан Чајоглу е во пораст

Кариерата на Серкан Чајоглу е во пораст

Актерскиот развој на славниот актер Серкан Чајоглу е за восхит. Актерот, кој се појави на екранот со различни улоги по ликот на Рафаел во ТВ серијата „Кузеј Гунеј“ во 2012 година, привлече големо внимание од масите како Ајаз Динчер во…
Read more